Carrière Carriere ladder word leidinggevende in je organisatie gezien en opgemerkt worden je positie innemen leider vrouw leiderschap vrouwelijk

Jij bepaalt wat je wilt voor werk

  • Zodat jij het werk gaat doen wat jij het allerliefste wilt doen
  • Zodat jij op je werk kan vertellen dat je een hele toffe nieuwe baan hebt en ontslag neemt
  • Zodat jij fluitend naar je werk gaat, fluitend weer thuis komt en energie over hebt voor de leuke dingen naast je werk

Carrièrecoaching in Aalsmeer

voor vrouwen die er niet nog 5 jaar in deze baan willen blijven hangen

Ben je op zoek naar een bureau voor carrièrecoaching gespecialiseerd in vrouwen die niet meer weten wat ze willen voor werk, maar alleen weten wat ze niet meer willen? Dan maak ik graag kennis met je. Carrière Ladder is een carrièrecoach in Aalsmeer voor als je op het 25-jarig jubileum van Annette kan zeggen dat je een andere baan hebt en ontslag neemt. Wat kan ik voor jou betekenen? 

 

Carrière Ladder biedt een totaalpakket van het ontdekken wie je bent, wie je wilt zijn en wat bij je past naar het verzilveren van je sollicitatie op de functie die jij het allerliefste wilt. Ik leer je zelfverzekerd te kiezen voor het werk waar jij gelukkig van wordt en voor je waarde te gaan staan. Met het benutten van alles wat jij in je mars hebt, maak jij die volgende stap in je carrière.

Energieke carrièrecoach in Aalsmeer

Hoewel je natuurlijk ook kan wachten totdat het weer leuk wordt in je baan, kun je ook in jezelf investeren en het weer in eigen hand hebben om weer fluitend naar je werk te gaan. Een andere baan waarin jij weer vooruit komt is een logische stap in jouw carrière. Als carrièrecoach bureau in Aalsmeer weet ik dat je ruimte moet hebben om stil te staan bij wie je bent. Samen zorgen we ervoor dat jij weet wat je wilt voor werk en duidelijk kiest voor de baan waarvan je blij wordt.

 

Jij gaat ontdekken wat je allemaal in huis hebt en wat jouw unieke kracht is. Je gaat op zoek naar waar jij echt van gemotiveerd raakt en waar jij jouw potentieel het beste kunt inzetten. Carrièrecoaching in Aalsmeer laat jou zelfverzekerd voor je volgende stap kiezen. Je zet jezelf duidelijk neer voor die nieuwe baan. In je sollicitatie wordt je gezien als dé kandidaat voor die positie. En ben je trots dat je de stoute schoenen hebt aangetrokken om van baan te veranderen.

Stap uit de sleur van je baan en ontdek wat jij het allerliefste wilt voor werk

Krijg helder welk werk echt bij je past. Waarom zou je dat uitstellen? Vergoot je werkgeluk. Een andere baan is dan niet meer dan logisch. Jij gaat weer groeien en je ontwikkelen. Je voelt je energieker dan ooit. Daar ga ik jou als carrièrecoach in Aalsmeer bij helpen.

Gratis gids

3 carrière versnellers om hogerop te komen in je carrière

Je hebt wel wat anders te doen dan nog een jaar te wachten op die functie hogerop, toch? 

 

Download deze gids en ontdek hoe je sneller carrière maakt.

3 carriere versnellers om hogerop te komen in je carrière zwaardere functie meer verantwoordelijkheden stappen maken uitdaging potentieel potentie in je hebben