Carrière Carriere ladder word leidinggevende in je organisatie gezien en opgemerkt worden je positie innemen leider vrouw leiderschap vrouwelijk

Gratis carrière coaching voor werken in de Zorg

Voor iedereen die in de Zorg of Welzijn werkt of wil werken is er de mogelijkheid om een kortdurend en kosteloos loopbaancoachtraject te volgen. 

 

Zit je bijvoorbeeld vast in je werk of is het lastig om de privéwerk balans goed te houden? Of wil je werken in de Zorg en loop je er tegenaan dat je geen idee hebt hoe je het moet aanpakken?

 

Dat is niet nodig. Benut deze mooie gesubsidieerde kans en leer in twee 1 op 1 coachsessies hoe jij fluitend naar je zorgbaan kan gaan.

 

Vanaf 2019 heb ik al honderden medewerkers gecoacht bij hun loopbaanvraag over werken in de Zorg. 

Kortdurend en kosteloos (ja, echt!)

Wat bijvoorbeeld kan in het coachtraject:

We doen alleen wat jij nodig hebt.

 

Stel je voor… Jij weet welke baan in de Zorg bij je past en hoe die haalbaar voor je wordt.

"Op het moment van beslissen over een grote verandering kwam ik met Marjan in contact. Marjan is erg ontwapenend, doordat ze ook zichzelf laat zien. Ze gaf me het inzicht dat ervaringen die ik als irrelevant beschouwde, toch ook waardevol zijn voor toekomstige stappen. Dat gaf moed en vertrouwen. Ik weet zeker dat een gesprek met Marjan voor velen een geweldig fijne ondersteuning kan zijn op het juiste moment."
Dotte Luinenburg
Beleidsondersteuner bij Ergotherapie Nederland

Heb je interesse in deelname?

Leuk! 

 

Omdat ik persoonlijk werk en je graag de aandacht geef die nodig is, bespreken we in een online Zorgsessie van 15 minuten jouw vragen over dit coachtraject. En als je het wilt, maken we jouw deelname aan de regeling voor elkaar en noteren we datum van de eerste coachsessie. 

 

Plan in de agenda hieronder je Zorgsessie in. Kies een datum en tijd die jou past om je deelname zeker te stellen. Bevestig daarna je keuze en beantwoord drie simpele vragen, zodat je alles uit deze sessie haalt.

 

Tot binnenkort!