Carrière Carriere ladder word leidinggevende in je organisatie gezien en opgemerkt worden je positie innemen leider vrouw leiderschap vrouwelijk

Gratis coaching om succesvol te solliciteren in de zorg

Wanneer je wilt solliciteren op een baan in de zorg zijn er veel vragen waar je tegenaan kan lopen. Wat moet er in jou motivatiebrief? Hoe trek je de aandacht in je CV? En als je brief en CV hun werk hebben gedaan, hoe bereid je je dan voor op het sollicitatiegesprek?

 

Error. Want je wilt je natuurlijk wel onderscheiden van andere sollicitanten. 

 

Help!? 

 

Geen paniek. Benut deze mooie gesubsidieerde kans en leer in twee 1 op 1 coachsessies hoe jij succesvol solliciteert op die vacature in de zorg. Zodat jij die baan in de zorg ook echt krijgt.

 

Vanaf 2019 heb ik al honderden medewerkers gecoacht bij een dergelijk loopbaanvraagstuk in de Zorg.

Kortdurend en kosteloos (ja, echt!)

Wat het kosteloze coachtraject jou kan opleveren:

We doen alleen wat jij nodig hebt.

 

Stel je voor… Jij krijgt die baan in de Zorg en verdient wat je waard bent.

"Mijn gezin en ik waren pas zeven maanden geleden naar Nederland verhuisd vanuit Zuid-Afrika. Ik heb de juiste opleiding en 12 jaar ervaring, maar die ervaring heb ik opgedaan in Zuid-Afrika. Ik was op zoek naar een baan in de zorg en welzijn, maar ik had nog nooit eerder gesolliciteerd. Er waren zoveel leermomenten bij Marjan, zoals het ontdekken van je eigen kenmerken en de non-verbale signalen die je uitstraalt. Ik kijk nu op een andere manier naar mezelf en kan mezelf beter presenteren, zowel op papier als in persoon."
Elsabe Kommer
Gepassioneerde Social Werker

Leuk! 

Omdat ik persoonlijk werk en je graag de aandacht geef die nodig is, bespreken we in een online Zorgsessie van 15 minuten jouw vragen over dit coachtraject. En als je het wilt, maken we jouw deelname aan de subsidieregeling voor elkaar en prikken we direct een datum voor de eerste coachsessie. 

 

Plan in de agenda hieronder je Zorgsessie in. Kies een datum en tijd die jou past om je deelname zeker te stellen. Bevestig daarna je keuze en beantwoord drie simpele vragen, zodat je alles uit deze sessie haalt.

 

Tot binnenkort!