Carrière Carriere ladder word leidinggevende in je organisatie gezien en opgemerkt worden je positie innemen leider vrouw leiderschap vrouwelijk

Gratis coaching om vacatures te vinden in de zorg

Jij zoekt dè vacature in de zorg en welzijn die precies aansluit bij wie jij bent.

 

Want jij weet al wat je wilt worden: Verpleegkundige, doktersassistente, verzorgende ig, apothekersassistente, activiteitenbegeleider, gastvrouw, woonbegeleider, maatschappelijk werker, jongerenwerker of persoonlijk begeleider. Of iets anders natuurlijk. 

 

Alleen, waar vind je nou die vacature die jou het beste past? Je hebt al verschillende vacaturesites bekeken, maar daar zie je door de bomen het bos niet. Je zit met je handen in het haar.

 

En dat is niet nodig. Benut deze mooie gesubsidieerde kans en leer in twee 1 op 1 coachsessies hoe jij de gouden kansen op de arbeidsmarkt benut. En dat geeft jou een voorsprong, want veel werkzoekenden weten dat niet.

 

Vanaf 2019 heb ik al honderden medewerkers gecoacht bij een dergelijk loopbaanvraagstuk in de Zorg.

Kortdurend en kosteloos (ja, echt!)

Wat dit kosteloze coachtraject jou oplevert:

We doen alleen wat jij nodig hebt.

 

Stel je voor… Jij weet welke baan in de Zorg bij je past en hoe die haalbaar voor je wordt.

"Wat ik heel fijn vond van de sessies is dat Marjan mij heeft geholpen mijn zelfvertrouwen weer terug te krijgen en dat ik weer echt zin kreeg om een leuke nieuwe baan te zoeken. Met behulp van verschillende tools ben ik onder begeleiding van Marjan gaan kijken wat belangrijk is in een baan en vooral het plezier. Ik ben veel bewuster naar vacatures gaan kijken, welke voelen goed en welke niet. Marjan denkt echt met je mee, heel waardevol."
Caroline van Zaanen
Adminstratief medewerker

Ben je geïnteresseerd in deelname?

Leuk! 

 

Omdat ik persoonlijk werk en je graag de aandacht geef die nodig is, bespreken we in een online Zorgsessie van 15 minuten jouw vragen over dit coachtraject. En als je het wilt, maken we jouw deelname aan de subsidieregeling voor elkaar en prikken we direct een datum voor de eerste coachsessie. 

 

Plan in de agenda hieronder je Zorgsessie in. Kies een datum en tijd die jou past om je deelname zeker te stellen. Bevestig daarna je keuze en beantwoord drie simpele vragen, zodat je alles uit deze sessie haalt.

Tot binnenkort!