Carrière Carriere ladder word leidinggevende in je organisatie gezien en opgemerkt worden je positie innemen leider vrouw leiderschap vrouwelijk

1:1 coachtraject Eindelijk kiezen voor je Carrière

Voor als jij zelf wilt bepalen welke kant je op wilt!

Je zit niet meer op de goede plek en weet niet wat je wel wilt

Je bent in je carrière ergens heen geklommen en trots op wat je hebt bereikt. Je had het niet zelf verzonnen. 

Maar…

Eindelijk kiezen voor je Carrière zorgt dat jij bepaalt welke kant je op wilt


Hoe zou het voor je zijn als...

  • Jij precies weet wat jij zelf wilt qua werk
  • Jij precies die vacature tegenkomt voor de functie die jij heel graag wilt doen
  • Jij op je werk kan vertellen dat je een hele toffe nieuwe baan hebt gevonden en je jouw werkjubileum nooit hoeft vieren
  • Jij fluitend naar je werk gaat en fluitend weer thuis komt omdat je werk doet dat je het allerliefste doet
  • Jij je, net als je partner, ontwikkelt in die functie die zo goed jou past

 

Straks doe je nog steeds hetzelfde werk als vorige week, vorige maand en drie jaar geleden

Je bent klaar om eindelijk zelf te kiezen voor je carrière. Je bent enthousiast en wilt je voor 100% inzetten in de door jou zelf gekozen baan. In de richting waarheen jij je wilt ontwikkelen. Wat je nu doet, dat kan je met twee vingers in je neus en is allang geen uitdaging meer. En ja, je kan er natuurlijk een hobby naast nemen. 

 

Maar verdorie, als je langer blijft hangen in je huidige baan, dan zit er straks geen leven meer in je. Voor je het weet, doe je straks nog steeds hetzelfde als vorige week, vorige maan en drie jaar geleden. Langzaam sijpelt de energie uit je weg en ga je er ook zelf niet meer in geloven dat je ooit nog vertrekt uit deze baan.

 

Dat is je schrikbeeld. 

 

Want dan word jij die vrouw die iedereen wel weet te vinden voor de klusjes, maar die niet meer wordt gevraagd om door te groeien in de organisatie. En stopt je groei en leer je niet meer verder, terwijl je dat juist wel wilt. Word je thuis een zuurpruim, omdat jij je niet verder ontwikkelt en je partner en kinderen wel. 

 

Als je nu niet ingrijpt, dan hoor je jezelf over vijf jaar nog steeds zeggen dat je niet weet wat je wilt en alleen weet wat je niet wilt. En zul je nooit weten wat er had kunnen gebeuren als je echt was gaan kiezen voor wat je zelf wilt. Wat er had kunnen gebeuren als jij een pad in je carrière had genomen. 

Eindelijk kiezen voor je Carrière

Voor als je zelf wilt kiezen voor wat jij voor werk wilt doen

Dit bied ik met mijn 1:1 coachtraject

Eindelijk kiezen voor je carrière


Laat je potentie zien en je maakt die carrièrestap!

€ 2450,- excl btw
(of 3 x € 850,- excl btw)

Dit coachtraject is geschikt voor jou als je zelf de regie wilt nemen je carrière.

Ik geef je precies wat jij nodig hebt

Je leert de mindset waarmee jij je blijft ontwikkelen. Je zet jouw unieke kracht, persoonlijke drijfveren en nieuwe vaardigheden in om met meer gemak en vertrouwen zelf te kiezen voor wat jij wilt als je volgende carrièrestap. 

 

Je gaat groots staan voor wie je bent. Op een manier die bij jou past. Je gaat je uitspreken wat jij wilt en keuzes maken. Je ontwikkelt je als mens en gaat voelen wat jij wilt qua werk. 

 

Je gaat jouw potentieel laten zien en achter jouw waarde staan. Het is niet meer dan logisch dat jij jouw waarde verzilvert met die positie die precies past bij wat jij wilt. Daarmee zet je de volgende stap in je carrière en ga je verder leren. Je bent trots op jezelf, voelt je weer van betekenis en komt weer vooruit in je carrière. 

 

Ik leer je alles wat je moet weten om zelf te kiezen wat je wilt je carrière. Hoe ik het precies doe, is maatwerk en stem ik af op wat jij nodig hebt. In de coachsessies handel ik vanuit mijn gevoel en intuïtie. Hoe ik het precies doe, is maatwerk. Mijn talent is dat ik feilloos aanvoel wat jij nodig hebt om zelf te gaan kiezen voor je carrière. 

5/5

Jij bepaalt de richting van de volgende stap in je carrière.

Aan het einde van het 1:1 coachtraject heb je dit:

Hallo

Mijn naam is Marjan Bakker

Tot mijn 30e deed ik ook maar wat in mijn carrière. Ik pakte alle kansen aan die op mijn pad kwamen. Gewoon omdat het me wel leuk leek, maar zonder me af te vragen of ik het wel echt wilde.


Totdat ik in een baan terecht was gekomen waarin ik helemaal niet goed uit de verf kwam. Ik bleef maar doorgaan omdat ik dacht dat ik het moest willen. Ik kon niet anders dan ermee stoppen, maar ik had geen idee wat ik wel wilde.


Herkenbaar, nietwaar? 


Nu was het tijd om zelf een bewuste keuze te maken in mijn carrière en te gaan doen wat ik zelf wilde. Sindsdien doe ik wat ik het allerliefste doe en werk ik als carrièrecoach. 


Carriere ladder-leidinggevende-worden-in-je-organisatie-opgemerkt-worden-positie-innemen vrouwelijk leider promotie maken

Vragen en antwoorden

Het kan altijd zijn dat je nog vragen hebt. De meest gestelde vragen die ik in mijn mailbox tegenkom, beantwoord ik hieronder.

Het kan allebei, hoewel het mijn voorkeur heeft om de sessies offline in Uithoorn te doen. Natuurlijk, als het niet anders kan of gemakkelijker is online, doen we de sessie via Zoom.

Ja, dat is mogelijk! Je kunt kiezen om in 3 termijnen te betalen. Het is wel ietsjes goedkoper om het gelijk in 1 keer te betalen.

Het traject duurt maximaal 5 maanden nadat je je hebt ingeschreven. De coachsessies kun je zelf inplannen. Na deze 5 maanden vervallen de coachsessies die je niet hebt ingepland. 

Het programma duurt 5 maanden. De 6 coachsessies vinden plaats binnen 5 maanden na jouw inschrijving. Het is dus geen probleem als je er even tussenuit gaat. 

In 4 maanden hebben we 6 coachsessies. Meestal geef ik je een opdracht mee voor de volgende sessie, houd rekening met 2 2 uur tijd voorbereidingstijd. De coachsessies duren maximaal 5 kwartier.

Klopt, het internet staat vol met informatie als je vastzit in je carrière. Grote kans dat je die allang gecheckt hebt. Maar de meeste trajecten richten zich op wat je wilt worden. In dit coachtraject gaat het om hoe jij erachter gaat komen wat jij echt zelf wilt in je carrière. Natuurlijk, die gaan we helder krijgen. Maar wees eerlijk, dat is niet wat jij nodig hebt. 

Met het 1:1 coachtraject Eindelijk Kiezen voor je Carrière ontdek je de bouwstenen om te gaan kiezen voor wat jij wilt. En die gaan allemaal over HOE jij de handrem er af haalt die jou daarvan afhoudt. Je verbetert de relatie met jezelf en gaat voelen wat jij ten diepste wilt. En die bouwstenen zijn niet op het internet te vinden. Die komen voort uit mijn jarenlange ervaring en onderzoek. Waardoor je niet vastloopt als je wel hoort WAT je moet doen, maar niet HOE.

In het coachtraject Eindelijk Kiezen voor je Carrière krijg je precies te horen HOE jij kan zorgen dat je gaat kiezen voor wat jij zelf wilt als volgende stap in je carrière. Met voorbereidende opdrachten en natuurlijk de persoonlijke tips en coaching van mij.

Door het doen van de investering, maak je een commitment naar jezelf. Het laat zien dat je jouw keuze om je volgende stap in je carrière te realiseren serieus neemt en bereid bent om daar tijd en middelen in te steken.

Met mijn persoonlijke hulp start je nu eindelijk met het waarmaken van jouw volgende carrièrestap. Zodat jij die functie krijgt die jij het allerliefste doet!

Fijn voor jou dat je werkgever betaald!

Mail dan even de gegevens van je werkgever naar me via marjan@carriereladder.nl. Dan stuur ik de factuur daar naar toe. Ik hoor graag van je.

Heb je een andere vraag over Eindelijk Kiezen voor je Carrière? Mail me dan even, ik antwoord op werkdagen meestal binnen 24 uur. Je kunt me mailen via marjan@carriereladder.nl. Ik hoor graag van je.

Dit bied ik met mijn 3 maanden coachtraject

Hogerop in je Carrière


Laat je potentie zien en je krijgt die promotie!

€ 2450,- excl btw
(of 3 x € 850,- excl btw)

Dit coachtraject is geschikt voor jou als je zelf de regie wilt nemen je carrière.

Wat je ook doet...

Wanneer je kiest voor je carrière ga je eindelijk doen wat jij graag wilt en enthousiast van wordt. 

Door jezelf van de handrem te halen ga jij voelen wat jij zelf wilt en maak je die volgende carrièrestap waar. Stel het niet langer uit en ga Eindelijk Kiezen voor je Carrière.

5/5

Gratis gids

3 carrière versnellers om hogerop te komen in je carrière

3 carriere versnellers om hogerop te komen in je carrière zwaardere functie meer verantwoordelijkheden stappen maken uitdaging potentieel potentie in je hebben