Carrière Carriere ladder word leidinggevende in je organisatie gezien en opgemerkt worden je positie innemen leider vrouw leiderschap vrouwelijk

Hallo!

Mijn naam is Marjan

Ik coach vrouwen die carrièrekansen op hun pad hebben gepakt, maar dat pad niet zelf hebben bedacht. In hun huidige functie willen ze niet langer blijven zitten, maar ze hebben geen idee wat ze dan wèl zouden willen.    

Ik help je om zelf de richting in je carrière te bepalen en te doen wat jij wilt en het beste bij je past.

Ook ik deed maar wat in mijn carrière

 

Tot mijn 30e zei ik in mijn carrière ja tegen alles wat op mijn pad kwam. Daarmee creëerde ik kansen en ging het doen omdat het me leuk leek. Zonder me af te vragen of het wel echt bij mijn paste. 

 

Totdat ik werk deed waarin ik helemaal niet goed uit de verf kwam. Ik bleef maar doorgaan omdat ik dacht dat ik het moest willen. Na etentje met een vriendin realiseerde ik me dat ik het werk helemaal niet meer wilde doen.

 

Dat was een schok, want ik had geen idee wat ik wel wilde. Maar het dwong me ook om stil te staan. Ik realiseerde me dat ik een kans had om te stoppen met dingen te doen die niet meer voor mijn werkten.

 

Dit was mijn kans om te ontdekken wat ik zelf wilde, waarin ik mijn talenten kwijt kon en echt blij van werd. Ik liet me coachen en koos voor het vak van carrièrecoach. En dat is wat ik sinds het jaar 2000 het allerliefste doe. 

Zelf kiezen heeft mijn leven compleet veranderd

Het was een enorme opluchting om zelf te bepalen waarin ik me wilde ontwikkelen en naartoe wilde groeien. Dat gaf zoveel rust!

 

Ik heb mezelf leren kennen en ontdekte wat echt belangrijk voor me is en wat niet. Het maakt dat ik het beste van mezelf kan geven aan mijn klanten.

 

Ik voel me vrijer, blijer, hou meer van mezelf en ben een leuke partner en stiefmoeder. En dat wil ik delen met anderen en niet alleen voor mezelf houden. Dat doe ik mijn blogs, posts en mijn coaching.

Kernzinnen die mij goed omschrijven:

  • Anders kijken naar hetzelfde
  • Nieuwe ingangen vinden
  • Luisteren met mijn zintuigen
  • Geen (dure) woorden, maar daden
  • Praktisch met diepgang
  • Prikkelend, duidelijk en direct
  • Sprankelend en speels
  • Intens, ik ben dan ook een vurige schorpioen

Mijn visie op regie nemen in je carrière

Er zijn meerdere manieren om carrièrestappen te maken. Langs meerdere organisaties, interessante projecten en verschillende functies. Onderweg kunnen jouw doelen veranderen. De weg naar verdere groei is dat je kiest wat je het allerliefste wilt doen voor werk. 

 

Wanneer jij de regie neemt in je carrière, haal je het beste uit jezelf, ontwikkel je nieuwe talenten en word je gelukkiger. Kiezen voor je carrière hoeft niet ingewikkeld te zijn. Het wordt gecompliceerd als je niet helder hebt wat je wilt, waar je goed in bent en wat het beste bij je past. 

 

Jij weet dat je alles kunt leren als je er tijd en aandacht aan besteed. Je kan boven jezelf uit stijgen door een nieuwe pad in te slaan. Waarin je je ontwikkelt en zelf richting geeft aan jouw carrière!

Als wij samenwerken...

Daag ik je uit om te dromen en helder te krijgen wat jij zelf het allerliefste wilt doen in jouw carrière. Dan weet je waar je heen wilt groeien en kan je het beste uit jezelf halen. Jij neemt de regie over jouw carrière in handen. Jij en niemand anders staat aan het roer. 

 

Je haalt de handrem eraf en gaat je grenzen verleggen omdat je focus hebt op wat je wilt. Iedere dag boek je vooruitgang en leer je nieuwe vaardigheden aan. Je ontdekt dat feedback nodig is om te groeien. 

 

Je leert hoe je je eigen opvattingen kan veranderen. Een belemmering houdt je niet meer tegen en je kan de beren tackelen die jou afhouden van wat je zelf wilt. Zo ga je eindelijk zelf kiezen voor je carrière. 

 

Ik help je bij het nemen van risico, bij het laten zien van jouw kracht en bij het kiezen van jouw volgende carrièrestap. Ik ben niet de coach die alleen maar zegt wat jij wilt horen. Ik houd je een spiegel voor, confronteer je liefdevol, stel je ook de lastige vragen en denk met je mee. 

 

Iedere keer breng ik je terug naar je oneindige potentieel, zodat jij gaat kiezen voor wat je zelf wilt in je carrière. 

Wat je verder nog van me moet weten is dat:

Kies zelf voor je carrière!

Plan jou online 1-op-1 carrièresessie met me in. In deze sessie krijg je 100% focus in een half uur. 

 

En ik geef je persoonlijk advies over wat jij kunt doen om zelf de richting te bepalen voor je volgende carrièrestap.